Известие

Collapse
No announcement yet.

Индикация на таблото?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Индикация на таблото?

В ринга на оборотомера има един индикатор, представлява ел. крушка с удивителна в нея. Какво означава? На последък чат-пат ми присветва като натискам спирачките...
    В книжката за 156-цата пише:

Avaria luci
    Ls spia is ilumina quando viene rilevata un`avaria ad una delle seguenti luci:
    - Luci di arresto
    - Luci retronebbia
    - Luci di posizione
    - Luci targa
    La selezione di avaria puo indicare la bruciatura di una o piu lampade, la bruciatura del fusibile di protezione o I`interruzione del collegamento elettrico.

Обаче на мен в италиянския не ми е силата...
    [/b]
    Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

това означава,че имаш изгоряла крушка някаде по купето

Comment

Авария светлини - това означава. Иначе колегата е прав, че святка при изгоряла крушка. Ако на пръв поглед не виждаш такава погледни лампичките (двете) които са за осветяване на регистрационния номер. Преди няколко дни на мой познат на 156-цата му смених едната, че беше изгоряла и индикацията изгасна.Може и някъде да не прави контакт или нещо подобно.. просто си огледаи добре къси,дълги,габарити...
      97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
      02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
      Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Ахаа...
        Ето къде бил ключа от палатката...

Много благодаря!
        Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

и на мене ми светва по някога когато натискам спирачките ама всичко си работи!На мене ми казаха че това е лапичка която показвала грешка в компа и едва ли не имам грешка в АБС!Има ли някаква лампа която показва за грешки в компа ?
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Авария светлини- изгоряла крушка някаде, и е вярно поне при мене
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

хах щом свети като натиснете спирачки значи някои от стоповете има изгоряла крушка
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Батенце, защо не го минеш на англииски или немски?!
                Alfa 147 1,9JTD '02, 4 doors
                Martial Arts - Aikido

Comment

Колеги, същото питане, изскочи ми същият проблем. Светна въпросната лампа, проверих всички крушки, включително тия на номера и нищо. Всичко си бачка. След време индикацията угасна, но оня ден пак светна?! Къде другаде да търся авариа луци ?!...или просто бъг?
                  във всички случаи ме дразни зверски тая лампа...
                  Alfa Romeo 1.8TS, 98'

Comment

Първоначално публикувано от WarsteineR
                    хах щом свети като натиснете спирачки значи някои от стоповете има изгоряла крушка
                    Ето го отговора - сами се досетете как да проверите дали работят стоповете
                    Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от ice9
                      Колеги, същото питане, изскочи ми същият проблем. Светна въпросната лампа, проверих всички крушки, включително тия на номера и нищо. Всичко си бачка. След време индикацията угасна, но оня ден пак светна?! Къде другаде да търся авариа луци ?!...или просто бъг?
                      във всички случаи ме дразни зверски тая лампа...
                      ако ти е 4-тириврата виж като отвориш багажника кабелите мен ми се бяха протрили и щеше да стане късо за малко падат се между задното стъкло и началото на багажника
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Имал сам този проблем на мен ми излезе от снопа кабели прекаснати в меката вразка която влиза като отвориш багажника кам задните светлини. Съшто така имах отечка на единия мигач беше окислено леглото на крушката.
                        ALFA ROMEO 156 1.8 16V TS 98г.

Comment

Първоначално публикувано от mariyan_mva
                          Имал сам този проблем на мен ми излезе от снопа кабели прекаснати в меката вразка която влиза като отвориш багажника кам задните светлини. Съшто така имах отечка на единия мигач беше окислено леглото на крушката.
                          именно
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Working...
                          X